Valentijnsdag 2021

Beste Rotterdammer,

Het is bijna Valentijnsdag en in deze moeilijke tijden van corona is het best lastig om op een leuke manier je liefde te betuigen aan een speciaal iemand of om gewoon iemand te bedanken voor zijn of haar steun in het afgelopen jaar. Of misschien heb je wel een positief bericht/wens voor al je medemensen!

Nu krijg jij de unieke kans om jouw tekst op een locatie in de openbare ruimte in Rotterdam te plaatsen met de leukste, meest poëtische, liefste, origineelste uitspraak of wens. Er zijn posterplekken maar de teksten komen ook terug op diverse digitale schermen in de stad, projecties op gebouwen en online natuurlijk. Vanaf 1 februari verschijnen de boodschappen in de stad, elke dag komen er meer locaties bij.

Stuur jouw boodschap in!

Wil je jouw tekst supergroot terugzien in de stad Rotterdam? Stuur dan gratis jouw bericht in! We dagen je uit om een mooie poëtische tekst te schrijven. Laat je inspireren door (Rotterdamse) dichters. (www.rotterdamsedichters.nl).

Wanneer je je tekst op een specifieke locatie wil hebben, zoals bijvoorbeeld op de Erasmus Universiteit, geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Stuur je tekst in vóór 8 februari

Je bepaalt zelf of je een naam of letter als afzender bij je tekst wilt (we plaatsen geen achternamen). Je mag natuurlijk ook een anonieme wens insturen. Gezien de publieke zichtbaarheid van dit project is het wel goed om even na te denken of en hoe de ontvanger van jouw wens zichtbaar wil zijn in de stad Rotterdam. Deze oproep is natuurlijk bedoeld voor alle Rotterdammers dus ook voor kinderen. Een tekening met tekst mag ook ingestuurd worden! Deze kan je mailen naar  info@rotterdamverlicht.nl.

We laten je weten of jouw tekst is uitgekozen uit de hopelijk vele inzendingen. We vragen je ook om deze oproep te delen met geliefden, vrienden en kennissen zodat zoveel mogelijk Rotterdammers de kans krijgen om een bericht in te zenden.